Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Idei de afaceri de succes şi dezvoltarea
antreprenoriatului în regiunile
Bucureşti-IlfoV şi Sud-Vest Oltenia

Grup Tinta

Este alcătuit din 400 de persoane din regiunileBucureşti – Ilfov şi Sud – Vest Oltenia, cu vârsta peste 18 de ani, care doresc să iniţieze o activitate independentă, dintre care cel puţin 50% sunt persoane din categoria de vârsta 18-25 ani, înmatriculaţi în învăţământul superior.

Aceştia vor participa la cursuri de formare profesională în domeniul antreprenoriatului şi ulterior vor intra într-un concurs de idei de afaceri. În urma acestuia, 40 de idei de afaceri – cel puţin câte două din fiecarejudeţ al regiunilor implicate în proiect şi minimum 20 aparţinând categoriei de vârstă 18-25 de ani, înmatriculaţi în învăţământul superior – vor fi finanţate prin subvenţii pentru a fi puse în aplicare.

Datorită dezvoltării abilităţilor antreprenoriale a 400 de persoane, din care 120 femei, în vederea iniţierii de noi afaceri, precum şi datorită susţinerii înfiinţării de 40 de noi întreprinderi în cadrul schemei „Sprijin pentru antreprenori”, proiectul se înscrie în arealul obiectivelor Axei Prioritare 3.

Selecţia ideilor de afaceri se va concentra pe domeniile: turism şi ecoturism, textile şi pielărie, lemn şi mobilier, industrii creative, industria auto şi componente, tehnologia informaţiilor şi comunicaţiilor, procesarea alimentelor şi băuturilor, sănătate şi produse farmaceutice, energie şi management de mediu, bioeconomie, biofarmaceutică şi biotehnologii.

Afacerile nou-înfiinţate vor determina crearea a minimum 80 de locuri noi de muncă. Acestea vor fi menţinute timp de minim 6 luni după finalizarea proiectului.

 

 

Raportari privind locaţiile unde se desfăşoară activităţile/subactivitatile relevante din cadrul proiectului

Noiembrie 2015 Anexa 8 raportare lunara locatii implementare activitati.pdf

Octombrie 2015 Anexa 8 raportare lunara locatii implementare activitati.pdf

Septembrie 2015 Anexa 8 raportare lunara locatii implementare activitati.pdf

Aprilie 2015 Anexa 8 raportare lunara locatii implementare activitati.pdf

August 2015 Anexa 8 raportare lunara locatii implementare activitati.pdf

Iulie 2015 Anexa 8 raportare lunara locatii implementare activitati.pdf

Iunie 2015 Anexa 8 raportare lunara locatii implementare activitati.pdf

Mai 2015 Anexa 8 raportare lunara locatii implementare activitati.pdf

 


Articole Recente

Etichete personalizate, cadouri pictate sau aplicaţii pentru mobil – câteva dintre afacerile unor tineri români, finanţate prin pr
citeste mai mult
Masă rotundă de antreprenoriat feminin, Craiova, 29 octombrie
citeste mai mult
Seminar tematic “Networking pentru Start-up-ul tau”
citeste mai mult
Parteneri