Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Idei de afaceri de succes şi dezvoltarea
antreprenoriatului în regiunile
Bucureşti-IlfoV şi Sud-Vest Oltenia

ParteneriUniversitatea POLITEHNICA din București (UPB) este cea mai veche și prestigioasă școală de ingineri din România. UPB dorește să fie prezentă în rândul universităților din Europa capabile să schițeze și să optimizeze procesele care duc către o societate a cunoașterii, pentru a atinge idealurile creșterii economice durabile, pentru a obține locuri de muncă mai bune, pentru a îndeplini prevederile Consiliului European din Lisabona din anul 2002 și pe cele ale Consiliului European din Barcelona din același an.

Astfel, UPB își asumă misiunea de a pregăti specialiști în diferite domenii tehnice, capabili de a utiliza cunoștințe științifice, tehnice și cultural-umaniste valoroase, de a contribui la progresul tehnologic, economic și social-cultural al societății românești și al lumii contemporane. UPB asigură realizarea unui învățământ de performanță, dezvoltat și perfecționat printr-o complexă activitate de cercetare, continuând tradiția Școlii Politehnice bucureștene, conform exigențelor și cu mijloacele oferite de societatea modernă informațională.

Universitatea POLITEHNICA din București este parte integrată a comunității academice internaționale, împărtășind crezul în aceleași valori morale, educaționale, științifice și culturale. În condițiile fenomenului de globalizare, UPB este preocupată de întărirea participării la schimbul internațional de valori, iar ca urmare a prestigiului de care se bucură, actualmente există programe de colaborare cu peste 170 de universități din 29 de tări din Europa, America, Asia și Africa.

Articole Recente

Etichete personalizate, cadouri pictate sau aplicaţii pentru mobil – câteva dintre afacerile unor tineri români, finanţate prin pr
citeste mai mult
Masă rotundă de antreprenoriat feminin, Craiova, 29 octombrie
citeste mai mult
Seminar tematic “Networking pentru Start-up-ul tau”
citeste mai mult
Parteneri